Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Polipok kalmárok a francia bisztróban

Dóczi György, a gall bisztrókultúra hazai „nagykövete” és szakértője ezúttal egy új képzésen a polipok és más tengeri társaik francia bisztrókonyhai felhasználásába avatja be az érdeklődőket. A kurzus résztvevőjeként te is olyan látványos, könnyed, frissítő ételek elkészítését sajátíthatod el, amiket tálalva egy csapásra egy bohém, párizsi bisztró teraszán érezhetik magukat a vendégeid. Tarts velünk!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • Polip carpaccio, savanyított zöldségek
  • Kalmár, polip saláta, paradicsomos vinaigrette
  • Fekete tortelli, kalmár, polip, garnéla jus
0607_Dczi_Polipok kalmrok a francia bisztrban_Grilling_Calamaris_185

Időpont: 2017.06.07.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre