Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Pástétomok, galantínok, terrinek 1–2.

Elegánsak, egyszerűek, igazi klasszikusok és tökéletes vendégvárók, hiszen könnyen és előre elkészíthetők. Készülhetnek bármilyen húsból, halból vagy épp zöldségből. Most alkoss te is különleges pástétomot, galantínt és terrint Galgóczi Gábor segítségével!

  • csuka szuflé
  • tőkehal brendade
  • libamájkrém
  • kacsa galantine
  • kacsamáj ballitone
  • kacsamáj brûlée
  • liba rilette
  • malacfej sajt
  • malac terrine
  • ·vaddisznó pâté en croûte
0320_0321_pastetomok_galantinok_terrinek_i_ii1

Időpont: 2018.03.20. – 2018.03.21. 
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

A kétnapos képzés ára 20.000 Ft + ÁFA (25.400 Ft)!

Jelentkezem a képzésre