Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Nyers vegán fogások az étlapon

A nyers vegán étrend alapja a gyümölcsök, zöldségek, csírák, magvak és zöld növények hőkezelés nélküli elkészítése. Hazánkban is egyre többen fedezik fel, hogy mennyi finomság készíthető el így, nem véletlen, hogy ma már erre az étrendre specializálódott éttermeket is találunk. Varga István szakértő útmutatást ad mindenkinek ezzel a táplálkozással kapcsolatban, és megmutatja, hogy az éttermi menükbe hogyan illeszthetők be ezek az egészséges, glutén- és laktózmentes ételek.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • alapok, technikák, gépek, kérdések és válaszok
  • előételek
  • gyümölcs- és zöldségkrémleves
  • lasagne, spagetti, rakott zöldség
  • torta, palacsinta, pohárdesszert
nyers_vegan_fogasok

Időpont: 2016.06.15.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: VARGA ISTVÁN

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre