Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Mono- és tányérdesszertek, fagylaltok 1–2.

Jó desszertet, de hogyan? Gyakran hangzik el ez a kérdés az éttermekben. Nehezítő tényező, amikor nincsen cukrászunk, és a nem erre specializálódott szakácsnak kell megalkotnia a menü fontos részét képező utolsó fogást. Kurzusunk ebben ad segítséget: megismerkedhetsz az éttermi körülmények között is elkészíthető különféle mono- és tányérdesszertekkel, fagylaltokkal, mindezt profi iránymutatással.

  • csokoládétextúrák, az alapoktól a végletekig...
  • fekete erdő bavaroise meggyszorbéval
  • maracujás piskóta citrusos cremeux-vel, kókuszfagylalttal
  • eperília (eper vaníliafagylalttal)
  • karamellás banános tejcsokoládétorta, kakaószorbéval
  • Crêpes Suzette narancsparféval
  • menta granité pezsgős citrom espumával
  • Sacher sárgabarackvelővel és szorbéval
0424_0425_mono_es_tanyerdesszertek_fagylaltok_i_ii1

Időpont: 2018.04.24. – 2018.04.25. 
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: Galgóczi Gábor

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre