Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

MODERN MAGYAR KONYHA (FÓKUSZBAN A MALAC)

Vidák Zoltán igazi küldetéstudattal rendelkezik, a szó legjobb értelmében: nem csak szereti és tiszteli a magyar konyhát, de nagyon sokat dolgozik annak megújításán, újragondolásán is. Az ételek új változatainak kialakítása során nem fél a modern konyhatechnológiákhoz nyúlni, és ezekkel felfrissíteni a magyar klasszikusokat.

 

  • Malac császár bbq
  • Borsos malacpörkölt
  • Csontos karaj bontása, sütése
  • Hálóba göngyölés-porchetta készítés
  • Orjaleves

 

Modern magyar konyha - fókuszban a malac




Időpont:
2019.12.11.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: VIDÁK ZOLTÁN

A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre