Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Modern magyar konyha fókuszban a leves

A Séf, a tőle megszokott módon, nem fél a modern konyhatechnológiákhoz nyúlni és így felfrissíteni a magyar klasszikus recepteket. A Séf a tréning tematikája alatt bemutatja a klasszikus hazai levesek újraformált változatait és megjelenéséi formáit.

  • Gulyás leves készítés sült burgonyával
  • Raguleves kíméletesen (palóc gulyás)
  • Kacsamájgombóc leves
  • Jókai bableves

0206_modern_magyar_konyha_fokuszban_a_leves_460x460

Időpont: 2019.02.06.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: VIDÁK ZOLTÁN

A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre