Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Modern magyar konyha fókuszban a bárány

A bárányhús szerkezete, gyenge, puha, fehér színű. Minél idősebb a bárány, húsa annál sötétebb és annál több zsírt is tartalmaz. Vidák Zoltán, tréningjén bemutatja a Modern Magyar Konyha legkedveltebb bárány részekből készült fogásait, alapleveket és mártásokat, melyekhez a legfrissebb szezonális zöldségeket és köreteket használja fel.

  • Pálcikás-báránygerinc
  • Egész comb-lapocka darabolás, mentás zöldfűszeres tekercs készítés
  • Bárányragú
  • Csontokból hártyából leves-mártás készítés
  • A készülő ételekhez köret: francia rakott burgonya, paprikás csicseriborsó

0129_modern_magyar_konyha_fokuszban_a_barany_460x460

Időpont: 2019.01.29.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: VIDÁK ZOLTÁN

A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre