Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Modern magyar konyha

Régóta alkalmazott ízeket is tökéletesen lehet modern technológiákkal és kreativitással vegyíteni – ki tudná ezt jobban, mint Bereznay Tamás? A kurzuson megtekinthető, hogy hogyan lehet más szemszögből megközelíteni és felhasználni akár a hétköznapinak gondolt alapanyagokat és házias fogásokat úgy, hogy azok többet mutassanak magukból. Húsokból, halakból, zöldségekből, köretekből is lehet újat elővarázsolni – csak tudni kell, miként!

Miket tanulhat ezen a tréningen?
  • karfiolkrémleves zöldalmával és kacsamájjal
  • rántott borjúláb zeller-zöldalma salátával
  • tökfőzelék szarvasgombával és fürjtojással
  • nyári paprikás krumpli házi kolbásszal
modern_magyar_konyha
Időpont: 2016.07.21.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: BEREZNAY TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre