Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Modern főzelékek és feltétek

A főzelékek új generációjának nagy ismerője Pohner Ádám. Az idei Bocuse d’Or magyar döntőjének ezüstérmese ezen a képzésen megmutatja, hogyan készíthetők el a zöldségek úgy, hogy minél több vitamin és tápanyag bennük maradjon és a végeredmény egy ismerős, mégis merészen új fogás legyen. Egy főzelék, ami nem csupán egészséges, de nagyon finom is! A hozzá illő feltétek szintén sorra kerülnek, hogy teljes, komplex fogásokat alkossanak a főzelékekkel.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • zöldborsó-, zöldbab-, kelkáposzta és krumplifőzelék sokféleképpen
  • vagdalttal, sertéspörkölttel, rákkal vagy tojásokkal
1003_modern_fozelekek_es_feltetek

Időpont: 2016.10.03.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: POHNER ÁDÁM

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre