Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

MODERN FŐZELÉKEK ÉS FELTÉTEK A KÖZÉTKEZTETÉSBEN

Bereznay Tamás kurzusa elsődlegesen a vendéglátásban, közétkeztetésben dolgozó szakemberek részére lehet igazán érdekes.

A Séf betekintést nyújt a hagyományos hazai főzelékek és feltétek megújított elkészítésébe úgy, hogy szem előtt tartja a kreativitást, az újszerűséget, a tálalást és nem utolsó sorban azt is, hogy a receptek elkészíthetők és tálalhatók legyenek akár több száz adagban is.

  • zöldborsófőzelék skót tojással
  • kelkáposzta főzelék sült paprikás sertés tekerccsel
  • tökfőzelék marinált tőkehallal
0823_modern_fozelekek_es_feltetek_a_kozetkeztetesben

Időpont: 2018.08.23.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: BEREZNAY TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre