Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Mit főznék a Bocuse d’Or-on?

Egy versenyre készülve az egyik legfontosabb kiindulási pont, hogy milyen alapanyagokból kell majd megalkotni a győztes fogásokat. A Bocuse d’Or európai döntőjében, amit Budapesten rendeznek meg május 10-11-én, a versenyzőknek szarvasgerincből és kecsegéből kell elővarázsolniuk a legfinomabb ízeket. Mindkét alapanyag régi magyar klasszikusnak számít, ugyanakkor a nagyközönség előtt kevésbé ismert az ízük. Mit főzne ezekből Daniel, az Alabárdos séfje? Lesd el a titkokat nálunk!

A kurzusnapon elkészített ételkülönlegességek sora legyen meglepetés!

mit_foznek_a_bocuse_doron
Időpont: 2016.04.18. 2016.04.29
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DANIEL O’SHEA

A képzés ára: 12.000 Ft + Áfa/fő

Jelentkezem a képzésre