Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Mediterrán szárnyasok vákuum alatt

A sous-vide olyan professzionális főzési módszer, amelynek lényege az alacsony hőfokon, vákuum alatt történő elkészítés. Ezzel megőrizhetjük az alapanyagok természetes ízét és állagát, valamint növelhetjük a biztonságos eltarthatóságát. A mediterrán régió konyháinak jellegzetes szárnyasai, a fürj, a csirke és a kacsa több része is megérdemli, hogy egy teljes képzést szenteljünk a vákuum alatti tökéletes elkészítésüknek. Vigyázat, illatok és ízek a maximumon!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • fürj, köles, szeder, rókagomba
  • kacsamell, eper, gnocchi
  • csirkemell, paradicsom, pasta, bazsalikom
mediterran_szarnyasok_vakuum_alatt
Időpont: 2016.07.13.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre