Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Mediterrán halak vákuumban

A mediterrán halakat egyre többen kedvelik és rendelik, ám a sous vide eljárás garantáltan új dimenziókat nyit meg a kurzus résztvevői előtt: Csidei Tamás a népszerű, modern eljárással készít el közkedvelt, Földközi-tengerből származó halfajtákat, amellyel még jobban kihozza belőlük a természetes ízüket. Sajátítsd el a technológiát, és kápráztasd el a vendégeid vákuumban készült ínyencségekkel!

  • tőkehal édeskömény rizottóval, és nyári gombákkal
  • lazac és paradicsomos tagliatelle
  • makrélafilé mángolddal és citromos burgonyapéppel
  • vörös tonhal fokhagymás cukkinifőzelékkel
0525_mediterran_halak_vakuumban

Időpont: 2017.05.25.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre