Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Mediterrán halak vákuum alatt

A sous-vide olyan professzionális főzési módszer, amelynek lényege az alacsony hőfokon, vákuum alatt történő elkészítés. Ezzel megőrizhetjük az alapanyagok természetes ízét és állagát, valamint növelhetjük a biztonságos eltarthatóságát. A METRO fantasztikus halkínálatából válogatunk ezen a képzésen, ahol négyféle tengeri halat és a hozzájuk illő, zamatos, mediterrán jellegű köreteket készítheted el sous-vide szakértőnk, Csidei Tamás segítségével..

Miket tanulhat ezen a tréningen?

  • tőkehal édeskömény rizottóval és nyári gombákkal
  • lazac és paradicsomos tagliatelle
  • makrélafilé mángolddal és citromos burgonyapéppel
  • vörös tonhal fokhagymás cukkinifőzelékkel

mediterran_halak_vakuum_alatt

Időpont: 2016.06.29. 9:30-15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre