Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Márton-napi fogások

Egy teljes Márton-napi libamenü összeállítása mindig szép és izgalmas feladat, hiszen a liba számtalan részét fel tudjuk használni hozzá, nem is beszélve az őszi szezonális zöldségekről és gyümölcsökről. Például a csicsóka, a birsalma és a karotta is kiválóan illeszkedik a liba ízéhez és karakteréhez, és segítségükkel fenséges őszi menüsor állítható össze. Tarts Te is a Gasztroakadémia szakmai vezetőjével!

  • csicsókakrémleves libakolbásszal
  • libavagdalt birsalmakompóttal, karottapürével
  • saláta házilag füstölt libamellből
1103_marton_napi_fogasok

Időpont: 2017.11.03. 

9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: BEREZNAY TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre