Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Márton-napi fogások vákuum alatt

A sous-vide olyan professzionális főzési módszer, amelynek lényege az alacsony hőfokon, vákuum alatt történő elkészítés, amellyel jobban megőrizhetjük az alapanyagok természetes ízét és állagát. Márton-napra készülve is érdemes előhúzni a tarsolyból ezt a technikát, hiszen a libahús kiválóan elkészíthető vákuum alatt, legyen szó a májáról, combjáról, melléről. Változatos és finomabbnál finomabb ételek várnak rád a téma szakértőjének útmutatásával.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • libamájmousse – tepertő, birsalma
  • gyömbéres tökleves füstölt libamell sonkával
  • libacombos árparizottó színes paprikával
  • ropogós libamell céklás rétessel
1026_marton_napi_fogasok_vakuum_alatt

Időpont: 2016.10.26.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre