Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Márton napi fine dining

A Márton-nap az ősz egyik legfontosabb ünnepe a vendéglátóhelyek, éttermek számára. A klasszikus Márton-napi fogások és alapanyagok mindenki számára jól ismertek, de a fine dining igényességével is megvizsgálhatjuk, milyen fogások készíthetők el erre a napra. Galgóczi Gáborral olyan ételeket valósíthatsz meg ezen a napon, amelyek minden gourmet vendég „tesztjén” ötösre vizsgáznak majd.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • őszi liba consommé húsgaluskával
  • gersli rizottó kacsacomb-ropogóssal, sült libamellel és -májjal, tejfölös vargánya jus-vel
  • lúdláb szelet
1030_marton_napi_fine_dining

Időpont: 2017.10.30.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3. 

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre