Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Marinált és sózott halak

Talán nem is gondolnánk, milyen sokféle és változatos ízű halétel létezik a világon, amelynek az elkészítéséhez semmilyen hőkezelést nem alkalmaznak. Pedig ezen a képzésen a makrélától a pisztrángon és a tonhalon át a lazacpisztrángig terjed azoknak a halaknak a köre, amelyeket ízletesen, gusztusosan, megfelelő köretekkel kiegészítve tálalunk – és ez csak egy kis része a hőkezelés nélkül elkészíthető halas fogások sokszínű tengerének.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • sózott makréla, túrókrémmel
  • lazacpisztráng gravlax, friss saláta
  • marinált pisztráng, sült birsalmával
  • tonhal carpaccio, avokádókrémmel
1107_marinalt_es_sozott_halak

Időpont: 2016.11.07.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: POHNER ÁDÁM

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre