Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Marhahúsok vákuum alatt

A sous-vide főzési módszerrel alacsony hőfokon, vákuum alatt készíthetünk el szinte bármit, amit hőkezelésnek szeretnénk kitenni. Ezzel nem csupán megőrizhetjük az alapanyagok természetes ízét és állagát, de egészen új dimenzióit fedezhetjük fel az alapanyagoknak, legyen szó húsról, zöldségről, tojásról, és így tovább. A minőségi marhahús a sous-vide készítéstől még ízletesebb lesz, a kevésbé jó pedig jobb formába lendül. Igazán szaftos marhahúst készítenél? Vákuumba vele!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • fiatal marhanyak tarhonyarizottóval és színes paprikaconcasse
  • Boeuf Bourguignon
  • vargányás marharostélyos árparopogóssal
  • bélszínszeletkék őszi gyökér zöldség textúrákkal
1116_marhahusok_vakuum_alatt

Időpont: 2016.11.16.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre