Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Malachús a csúcsgasztronómiában

A malac és a fine dining – bár közeli ismeretségben állnak egymással – valahogy nem jut eszébe sok embernek elsőre, köztük séfeknek sem. Pedig mennyi ízletes, szaftos, roppanós élményt okozhat egy jól elkészített malachúsos fogás. Galgóczi Gábor megmutatja, melyik részt hogyan kell előkészíteni, elkészíteni, tálalni és olyan körettel „ellátni”, amely méltó társa lesz a húsnak a malacos menüben.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • konfitált malaccsülök, langyos lencsesalátával
  • malackaraj, cider jus-vel, lilakáposzta pürével
  • malaccomb, fondant burgonyával, bébi zöldségekkel

DUPLÁZÓ NAPOK
EGY HELYSZÍN, EGY NAP, KÉT KÉPZÉS

AZOKNAK, AKIK MINDIG CSAPATBAN GONDOLKODNAK.

Használjátok ki dupla alkalmainkat, vegyetek részt két képzésen egy napon!
A partnereinkkel való egyeztetés és a nálunk zajló képzések tapasztalatai alapján úgy láttuk, lenne igény olyan napokra, amikor egy étteremtől, vendéglátóhelytől több ember is részt tud venni a neki szóló képzésen. Mostantól több olyan alkalommal is várunk benneteket, amikor két képzés zajlik egy napon a Gasztroakadémia tudásközpontjában. Ez jelentős könnyebbséget jelenthet több szempontból is sok vállalkozásnak. A csomagban elérhető DUPLÁZÓ NAPOK előnyei:
  • Csomagban egyedülállóan kedvező áron érhetők el a képzések.
  • Egy napon képezhető egy szakács vagy séf és egy barista vagy felszolgáló.
  • Könnyebb a munkabeosztást elkészíteni, az esetleges pótlást egyeztetni.
  • Megspórolható több ezer vagy akár tízezer forint útiköltség.
duplazo
1018_malachus_a_csucsgasztronomiaban

Időpont: 2016.10.18.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre