Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Malachús a csúcsgasztronómiában

A malac és a fine dining – bár közeli ismeretségben állnak egymással – valahogy nem jut eszébe sok embernek elsőre, köztük séfeknek sem. Pedig mennyi ízletes, szaftos, roppanós élményt okozhat egy jól elkészített malachúsos fogás. Galgóczi Gábor megmutatja, melyik részt hogyan kell előkészíteni, elkészíteni, tálalni és olyan körettel „ellátni”, amely méltó társa lesz a húsnak a malacos menüben. 

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • konfitált malaccomb glasszírozva, füstölt burgonyahabbal, ropogós kenyérmorzsával
  • malac porchetta szalonnás sült káposztával, cékla jus-vel
  • malaccsülök mustáros burgonyapürével, búzasör jus-vel
1128_malachus_a_csucsgasztronomiaban

Időpont: 2017.11.28.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre