Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Lábas vadak a francia bisztróban

A vaddisznó, az őz és a nyúl a francia bisztró legnemesebb alapanyagai, melyek professzionális elkészítésébe Dóczi György avatja be az érdeklődőket. Készíts könnyedén te is komplex, látványos fogásokat, amelyek a tavaszi menüsor favoritjai lesznek!

  • provence-i vaddisznóragu, burgonyák
  • őzgerinc, paszternákpüré, turbolya, gesztenye, shalottakrém
  • ·vadnyúl, chorizo, kagyló
0227_labas_vadak_a_francia_bisztroban1

Időpont: 2018.02.27.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: Dóczi György

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre