Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Könnyű szárnyas fogások a francia bisztróban

A gall kakast mindenki ismeri, ám a francia szárnyashús-kultúra messze túlmutat a híres címerállaton. Dóczi György ezúttal a csirkét és a kacsát vizsgálja meg bisztró-szemszögből, amivel rabul ejti a francia kulináris kultúra rajongóit!

  • kukoricaleves capuccino, csirkeszárny, kucsmagomba
  • csirkecomb, zöldfűszerek, szív saláta, BBQ-dresszing
  • ravioli, kacsamáj, szójás kacsaleves, fekete retek
konnyu_szarnyas_fogasok_a_francia_bisztoban

Időpont: 2017.05.17.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre