Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Kolbászok a francia bistroban

Franciaországi tapasztalataira építve Dóczi György képes bárhol, bármikor, bárkit elrepít a párizsi bisztrók világába, ahol a konyhaművészet szeretete mindig is fontos része volt az életnek. Kurzusunkon megtudhatod, mi teszi „franciássá” a kolbászok elkészítését, miben különbözik az alapanyagok és fűszerek felhasználása, a kolbász sütése-főzése vagy akár a tálalása a nálunk hagyományosnak nevezett módszerektől, és hogyan érhetjük el a kívánt ízeket..

Miket tanulhat ezen a tréningen?

  • toulouse-i kolbász, francia burgonyapüré, karamellizált hagyma
  • provance-i bistro kolbász, kacsamáj, olivás zöldségek
  • paradicsomos kolbász, káposztasaláta

kolbaszok_a_francia_bisztroban
Időpont: 2016.06.30.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre