Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Kenyérsütés az étteremben

A kenyér az emberiség egyik legősibb tápláléka; és ma is ugyanolyan népszerű, mint mondjuk ezer évvel ezelőtt. Készítik otthon, pékségben és persze éttermekben is, lehet fehér és színes, sima és ízesített, lapos, hos?- szúkás, kerek, magos és így tovább. A lényeg a jó alapanyagokon, a megfelelő arányokon és a szakértő sütésen van. Galgóczi Gábortól most jó útmutatót kaphatsz a kovász készítéséhez és életben tartásához, továbbá többféle kenyeret és pékárut is elkészíthetsz frissen.

A kurzusnapon elkészített ételkülönlegességek sora legyen meglepetés!
1108_kenyersutes_az_etteremben

Időpont: 2016.11.08.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő Jelentkezem a képzésre