Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Kenyérsütés az étteremben

A kenyér az emberiség egyik legősibb tápláléka, és ma is ugyanolyan népszerű, mint mondjuk ezer évvel ezelőtt. Készítik otthon, pékségben és persze éttermekben is, lehet fehér és színes, sima és ízesített, lapos, hosszúkás, kerek, magos és így tovább. A lényeg a jó alapanyagokon, a megfelelő arányokon és a friss sütésen van. Készíts friss és változatos kenyereket Galgóczi Gáborral, szerezz új impulzusokat ebben a klasszikus, de fontos műfajban!

kenyersutes_az_etteremben
Időpont: 2016.05.30.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre