Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

KENYÉRSÜTÉS AZ ÉTTEREMBEN

Galgóczi Gábor nem csak az ételkészítésben jártas, hanem a péktermékek és kenyérkészítés területén is nagy tudással rendelkezik. A kenyérkészítés a kiváló alapanyag felhasználásán, a megfelelő arányok betartásán, és a friss sütésen alapszik. Érdemes jó minőségű kenyeret készíteni, hiszen egyre többen keresik az éttermekben vendégváróként.

  • Baguette
  • Sokmagvas
  • Barna sörös magvas
  • Pannónia sajtos
  • Olívás
  • Briós
  • Toast
  • Leveles kenyér


0520_kenyersutes_az_etteremben_460x460
Időpont: 2019.05.20.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre