Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Kávéval készült fogások

A kávéfogyasztás egyidős a modern emberi civilizációk megjelenésével. Nem egy újkeletű szokásról van szó tehát, így nem csoda, hogy a gasztronómia is felfedezte magának a kávét, amelyet rengeteg ételhez fel lehet használni. A kávé kis mennyiségben alkalmas az ételek karakterét finoman, háttérben maradva megváltoztatni, vagy nagyobb mennyiségben akár teljesen új ízt előcsalogatni. Még jó, hogy Makk Norbert ismeri a kávéval főzés minden csínját-bínját!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • gesztenye cappuccino
  • kávés rizottó libamájjal és vargányával
  • meglepetés kávés desszert
1122_kaveval_keszult_fogasok

Időpont: 2016.11.22.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: MAKK NORBERT

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre