Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Kacsa- és libamáj a francia bisztróban

Franciaországi tapasztalataira építve Dóczi György képes bárhol, bármikor, bárkit elrepít a párizsi bisztrók világába, ahol a konyhaművészet szeretete mindig is fontos része volt az életnek. Kurzusunkon megtudhatod, hogy a francia gasztronómiában előszeretettel használt kacsa- és libamáj mennyi finom ételben lehet fő vagy mellékszereplő, hiszen remekül illik halakhoz, húsokhoz, gyümölcsökhöz, számos ízletes variációs lehetőséget nyújtva

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • Szent Jakab kagyló és kacsamáj, dióolajos pisztácia öntet
  • kacsamáj terrine, pácolt garnéla, mangó chutney
  • marha mignon, libamáj, mézes mazsola, burgonya gratin
  • kacsamáj, angolnafilé, lóbabos rizottó

kacsa_es_libamaj_a_francia_bisztroban
Időpont: 2016.06.16.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre