Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Ízek és tudomány összhangja

Várvizi Péter mestere a finom összhangnak, az egymást remekül kiegészítő ízeknek, legyen szó előételről, főételről vagy desszertről. Mint szinte mindig, most is az ősz szezonális alapanyagaiból indul ki a képzés tematikájának és az ételeknek a kitalálásakor. Egy remek őszi menüsor megszületését figyelheted meg, illetve sajátíthatod el te is ezen a napon, egy tapasztalt séf útmutatásával.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • előétel: zöld, mint a „Mecsek”
  • hal: bőrén sült sülő, az ősz ízeivel
  • hús: marhabélszín, ropogós burgonyával és mustáros szósszal
  • desszert: cékla, körte, kakaó
1020_izek_es_tudomany_osszhangja

Időpont: 2016.10.20.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: VÁRVIZI PÉTER

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre