Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Iberico sertés a fine diningban

Az ibériai fekete, más néven feketelábú sertés (pata negra) jellegzetesen mediterrán fajta: Spanyolország délnyugati részén, illetve Portugália egyes részein honos. Kedveli a természetes közeget, ahol kedvenc csemegéi, a tölgyfélék makktermései, és sok fűszer- és gyógynövény is terem. A húsa ettől a speciális, „természetes takarmánynak” köszönhetően erősen márványos, szaftos és telítetlen zsírsavakban gazdag. Az Iberico különleges ízvilágával Galgóczi Gábor ismerteti meg a kurzus résztvevőit.

  • konfitált tarja és szűz, mustáros burgonyapürével, cider jus-vel
  • sous-vide Iberico-pofa, savanyúkáposzta-habbal, lencsesalátával
  • fehérborban párolt lapocka, gombákkal, fondant burgonyával
0531_iberico_sertes_a_fine_diningban

Időpont: 2017.05.31.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre