Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Homár és garnéla

A karácsony közeledtével előtérbe kerülnek a halak és a tenger gyümölcsei minden konyhán, amelyik nyitott az újdonságokra, és szeretné a vendégeit érdekes ízekkel megismertetni.

A nagy sikerre való tekintettel újra meghirdetjük a képzést, ezúttal Bereznay Tamással tekintünk ki a tengerek és óceánok világa felé.
Az ételsor két homárból és egy garnélából álló fogást rejt majd:

  • marinált homárolló zellerrel és almával
  • homár forró fűszervajjal
  • homár cappuccino grillezett rákhússal
1107_homar_es_garnela

Időpont: 2017.11.15.
8:30 - 14:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: Bereznay Tamás

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre