Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Homár és garnéla

A karácsony közeledtével előtérbe kerülnek a halak és a tenger gyümölcsei minden konyhán, amelyik nyitott az újdonságokra, és szeretné a vendégeit érdekes ízekkel megismertetni. Gálicz István ételsora két homárból és két garnélából készülő fogást rejt, amellyel kitekintünk a tengerek és óceánok egyedi hangulata és friss, zamatos fogásai felé.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • marinált homárolló zellerrel és almával
  • homár forró fűszervajjal
  • grillezett garnélák koktélparadicsomos-ruccolás tagliatellével
  • garnélás-póréhagymás rizottó
1107_homar_es_garnela

Időpont: 2017.11.07.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GÁLICZ ISTVÁN

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre