Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Hazai vadak vákuum alatt

A sous-vide módszerek és alapismeretek elsajátítása után indul az igazi felfedezés: mi mindenre lehet jó a vákuum alatt készítés?  Első osztályú őz-, szarvas- és vaddisznóhúsokat, vagyis a hazai vadak legjavát használja fel Csidei Tamás komplex fogásai alapanyagául, amelyek a tavaszi menüsor favoritjai lehetnek.

·         őzgerinc vargányával, mentás borsó és alma, kávémártás

·         egészben sült szarvasbélszín áfonyával,  lilakáposzta, csicsóka és vaníliás rókagomba

·         vaddisznószűz, babtextúrák, sült vadkörte és csokoládés demi glace

0314_hazai_vadak_vakuum_alatt1

Időpont: 2018.03.14.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre