Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Hazai halak vákuum alatt

Bár édesvizeink ízletes halakban gazdagok, nem vagyunk egy halevő nemzet. Hogy minél jobban megőrizzük halaink természetes ízét és állagát a legjobb módszer az alacsony hőfokon, vákuum alatt történő elkészítés. Varázsolj csodás tányérokat te is a téma szakértőjének, Csidei Tamásnak az útmutatásával!

  • melegen füstölt pontyfilé, savanyított vízitorma, citrusos fehérgyökérpüré
  • süllőfilé, káposzta, csicsókaropogós, cékla
  • pisztángtekercs, tárkonyos gyökérzöldségek
0928_hazai_halak_vakuum_alatt

Időpont: 2017.09.28.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre