Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Hazai halak vákuum alatt

A sous-vide olyan professzionális főzési módszer, amelynek lényege az alacsony hőfokon, vákuum alatt történő elkészítés, amellyel jobban megőrizhetjük az alapanyagok természetes ízét és állagát. A hazai vizekben élő halak is kiválóan elkészíthetők ezzel a technikával. A képzésen több halfajtából is csodás tányérokat állíthatsz össze a téma szakértőjének, Csidei Tamásnak útmutatásával. Az új menüsorban süllő, kecsege, harcsa és tokhal is szerepet kap. Izgalmasnak ígérkezik.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • hidegen sült tokhal kaviárjával
  • süllőfilé joghurtos uborkafőzelékkel
  • kecsegefilé káposztával és csicsókával
  • harcsapaprikás, kápiában sült kaprosjuhtúrós galuskával
0928_hazai_halak_vakuum_alatt

Időpont: 2016.09.28.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: CSIDEI TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre