Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

HALLEVESEK ÉS KAGYLÓK

A halak és a kagylók sokszínűsége végtelen, így a lehetőségek száma a belőlük készíthető levesek világában is. Érdemes azonban jól ismerni a nemzetközi klasszikusokat, hogy szabadon alkothassunk kitűnő ételeket. A képzésen elkészülő levesek kitűnő alapot adnak ehhez.

 

  • Caldeirada
  • Bouillabaisse
  • Körtecideres vongolekagyló
  • Pallos kagyló zöldspárga

 

Hallevesek és kagylók

 

 

 


Időpont: 2019.11.05. 
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre