Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Halak és halételek

A METRO széles körű halkínálatából merőben új halételeket készít Győrffy Árpád. A képzés során többféle halat használ a Séf, bemutatja az egyes fajták teljes körű felhasználását, és ételkészítési módjait. Érdemes lesz inspirációt gyűjteni a tréning alatt!

  • Pisztrángból készült hideg előétel: füstölve és marinálva
  • Füstölt pisztráng karfiol textúrákkal és savanyított retekkel
  • Gyömbérrel marinált pisztráng zöldalmával és kaviárjával
  • Rákból készült leves (ha csak halat szeretnétek és az egyéb tengeri ételek nem játszanak, akkor a Halászlé)
  • Rombuszhal téli körítéssel
  • Makréla grillezve, édesköménnyel és grapefruittal

0123_halak_es_haletelek_460x460

Időpont: 2019.01.23. 
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: Győrffy Árpád

A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre