Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Francia sajtok a bisztróban

Dóczi György ezúttal a gall konyhaművészet ékköveit, a sajtokat veszi górcső alá a kurzus során, és a bisztró-gasztronómia terén szerzett tapasztalataival házasítja azokat. A kettő eredménye egy igazán autentikus francia élmény, amely során egyaránt szerepet kapnak az exkluzív, szilárd sajtok, és az ínyenc mártogatósok.

  • comte, fehér spárga, kucsmagomba, sülthús-szaft
  • buche de chevre, koktélparadicsom, micro saláta
  • meleg „sushi” ropogós, St. Pauline, mártogató
  • roquefortos ravioli, kagyló velouté, sáfrány
0502_francia_sajtok_a_bisztroban

Időpont: 2017.05.02.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre