Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Francia csokoládés desszertek

A francia bisztrókonyha felfedezése, lehetőségeinek kihasználása nem lehet teljes a desszertek nélkül. A Gasztroakadémia képzésén most édes irányban tehetsz kirándulást Franciaország felé, hiszen három csokoládés bisztróédesség várja, hogy Dóczi György szakértő útmutatásával megismerd minden részletüket, és beépítsd őket a desszert-repertoárodba az itt tanult ismereteket felhasználva

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • tarte, tejcsokoládé, málna
  • csokoládés desszertkrém, karamellhab
  • kávés pohárdesszert, pekándió
1124_francia_csokolades_desszert

Időpont: 2017.11.24.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre