Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Főzelékek a modern konyhában

A nagyon fiatal, nagyon tehetséges és nagyon motivált Pohner Ádám az idei Bocuse d’Or magyar válogató ezüstérmese volt – és a legjobb és legszebb halas tányér szakmai különdíját is elnyerte. Az Olimpia étterem Pest egyik kis utcájában lett a fővárosi gasztroélet ikonja, nagy kihívást jelentett tehát Ádámnak átvenni a konyhát. A mostani képzésen modern, magyaros, inspiráló főzelékeket készít, amelyek szerinte tökéletesen beilleszthetők az éttermi menükbe is.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • zöldborsó-, zöldbab-, kelkáposzta- és krumplifőzelék sokféleképpen vagdalttal, sertéspörkölttel, rákkal vagy tojásokkal

fozelekek_a_modern_konyhaban

Időpont: 2016.07.26.
17:00-21:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: POHNER ÁDÁM

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre