Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Egy nap egy fine dining étteremben

Daniel több éven át dolgozott a neves budai Alabárdos étteremben, és az itt szerzett tapasztalatai, élményei visszatükröződnek a séf remek fogásaiban. A magyaros és a nemzetközi, a hagyományőrző és az újító konyhaművészet ötvözésével alkotott jellegzetes ételek nagy hatással voltak Daniel konyhaművészetére. Ezen a képzésen megmutatja néhány kedvencének lépéseit az alapanyagoktól a kész tányérig.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • burger, ördöghal, szívsaláta, majonéz
  • nyári báránysült grillezett marinált salátával
  • igazi Alabárdos terrine
  • kalács
  • somlói másképpen
  • rebarbarasaláta ír lazacsalátával

egy_nap_egy_fine_dining_etteremben

Időpont: 2016.07.04.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DANIEL O’SHEA

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre