Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Fine dining a tányér részeként

Az őszi menü kialakítása néha kifejezetten üdítő tud lenni, ha egy-egy részlet, íz vagy alapanyag egy más évszakot, messzi tájat, üde színfoltot képez a fogásokban. Így kerülhet Sándor Rodrigo képzésének középpontjába a durbincs, a márna vagy a koriander. Ezek különböző variációkban is elkészíthetők, és ha tudatosan építed be a menübe, végig figyelve a harmóniára, akkor nem katyvaszt, hanem igazi csodákat kapsz majd végeredményben.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • durbincs és vörös márna
  • tök variáció korianderrel
1114_fine_dining_a_tanyer_reszekent

Időpont: 2016.11.14.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: SÁNDOR RODRIGO

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre