Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Fagylalt és sorbet új módszerekkel

Pacojet egy olyan konyhatechnológiai újdonság, amellyel friss és mélyfagyasztott termékeket másodpercek alatt tökéletes minőségű habbá pépesíthetünk. A Thermomix sokféle konyhai műveletben lehet segítségünkre, jelen esetben a fagylalt és a sorbet elkészítésében. Ezekkel az eszközökkel – és persze Juhos József további hasznos praktikáival és tanácsaival – te is könnyedén felkészülhetsz a nyári fagylaltszezonra, és tökéletes, finom hűsítőket adhatsz a vendégeidnek.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • fagylaltok: tejcsokoládé, vaníilia, kókusz, pisztácia, kávé
  • sorbe-k: bazsalikom-eper, passió gyümölcs, mentás málna, vaníliás körte, lime-cékla

fagylalat_es_sorbet_uj_modszerekkel
Időpont: 2016.06.27.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: JUHOS JÓZSEF

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre