Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Egészben sült pecsenyék

Vannak olyan helyzetek, amikor a megrögzött vegákon kívül mindenki azonnal megéhezik a környéken: ilyen, amikor a pecsenyét sütöd, és a leírhatatlanul finom illatok járják be a levegőt. A menü igazi sztárjai lehetnek az egészben sült, ropogós bőrű, omlós húsú finomságok, a pecsenyék! Legyen szó csirkéről, sertésről vagy épp borjúról, Pohner Ádám segítségével egészen biztos, hogy a legjobbat fogod kihozni ezekből az ízletes húsokból és a hozzájuk illő köretekből.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • Sült csirke
  • Egészben sült bőrös lapocka / bőrös sertéshús
  • Egészben sült borjúgerinc
  • Köretek: hússal sült zöldségek, burgonyapüré, friss saláta, pecsenyelé
  • Továbbá: mit kezdjünk a maradékkal? - A rilette
0606_Pohner_Egszben slt pecsenyk_Metro_Inspiration_BBQ_Steps_12

Időpont: 2017.06.06.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: POHNER ÁDÁM

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre