Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Egészben sült pecsenyék

Amikor vendégek érkeznek az étterembe egy vasárnapi családi ebédre, a menü igazi sztárjai lehetnek az egészben sült, ropogós bőrű, omlós húsú finomságok – garantált sikert érhetsz el a pecsenyékkel. Legyen szó csirkéről, sertésről vagy épp borjúról. Pohner Ádám segítségével egészen biztos, hogy a legjobbat hozhatod ki ezekből az ízletes húsokból. Persze a köretekről sem feledkezünk meg, illetve extra tippeket is kaphatunk a maradék tökéletes felhasználásáról.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • sült csirke
  • egészben sült boros lapocka / bőrös sertéshús
  • egészben sült borjúgerinc
  • köretek: hússal sült zöldségek, burgonyapüré, friss saláta, pecsenyelé
  • továbbá: mit kezdjünk a maradékkal? – A rilette
0905_egeszben_sult_pecsenyek

Időpont: 2016.09.05.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: POHNER ÁDÁM

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre