Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Édes francia bisztró

A francia bisztrókonyhának szerves része a desszertek színes, ízletes világa. Ezen a napon ezeket a szuper édes fogásokat vesszük célba, amelyek mindegyike méltó lezárása lehet egy gall lakomának. Dóczi György – a francia konyha egyik hazai nagykövete – új őszi menüt talált ki, amely érdekes új ízekkel kecsegteti a képzés iránt érdeklődőket. Így ha nem is tudja hibátlanul kiejteni e fogások nevét, az elkészítésük már a kisujjában lesz.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • mandulás citromtorta, meringue
  • fehércsokis mogyoróhab
  • citromkrém
  • mandula dacquoise
  • crepe suzette

1006_edes_francia_bisztro
Időpont: 2016.10.06.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre