Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Degusztációs menü, borajánlóval

Ötfogásos menü borpárosításokkal. Szép feladat, ami minden séf fantáziáját beindítja. Galgóczi Gábor megmutatja, hogy érdemes a folyamatot elkezdeni a tervezéssel, az ételek kitalálásával, hogy az ízek mellett a színek, az illatok és az állagok is komplex élménnyé álljanak össze. És ehhez még jönnek a fogások mellé rendelt borok is, amelyek tovább fokozhatják a hangulatot. Bár a borok itt csak zárt palackban csatlakoznak a képzéshez, a jó hangulat és az inspiráció garantált!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • kacsamáj brulée
  • fehér paradicsom-krémleves
  • Szent Jakab kagyló parajpürével, reteksalátával
  • szarvasgerinc káposztával, burgonyagombóccal
  • grízpuding, erdeigyümölcs consoméval, csokoládés morzsával
0927_degusztacios_menu_borajanloval

Időpont: 2016.09.27.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre