Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Czifray István nyomában

Czifray Istvánt talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen a Magyar Nemzeti Szakácskönyv írója a 19. század magyar gasztronómiájának kiemelkedő alakja volt, de hatása a hazai konyhaművészetre később is jelentős maradt. Az ő receptjei, módszerei, alapanyagai inspirálták Danielt, hogy ezeket a klasszikus fogásokat felelevenítve és felfrissítve megmutassa, mennyi lehetőség és felfedezésre váró íz lakozik elődeink receptjeiben, és ezeket hogyan lehet mai modern fogásokká varázsolni.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • bárány hüfte spenótfőzelékkel
  • malacfej rántva, hagymákkal
  • túrós palacsinta újszerűen

czifray_istvan_nyomaban
Időpont: 2016.06.06.
9:30 - 15:00


Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DANIEL O’SHEA

A képzés ára: bruttó 12.000 Ft

Jelentkezem a képzésre