Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Csúcsminőség rendezvényeken is

Makk Norbert a szekszárdi Bodri Pincészet konyhafőnökeként rendszeresen találkozik azzal a kihívással, hogy nagy létszámú rendezvényeken hogyan lehetséges ugyanazt a magas színvonalat biztosítani minden étel esetén, amit a vendégek megszoktak és el is várnak. Ezt a feladatot már számos alkalommal sikerült tökéletesre csiszolnia. Eljött az alkalom: ezen a képzésen átadja tapasztalatát, tudását, tippjeit, hogy te is képes legyél erre a színvonalra nagy tételben is!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • sütőtök-terrine füstölt makréla pástétommal, lazackaviárral, paradicsomos grissinivel
  • gemenci szarvascomb szénán füstölve, fácán mousse-szal töltött articsókával, szalonnás burgonyahabbal
  • csokoládéhab, erdei gyümölcsökkel, kalács morzsával
0921_csucsminoseg_rendezvenyeken_is

Időpont: 2016.09.21.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: MAKK NORBERT

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre