Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Csúcsgasztronómia olasz módra

Itália ízvilága és gasztronómiai változatossága ugyanúgy páratlan, mint a világ konyháira gyakorolt hatása. Most azonban nem az ismertebb, rusztikus olasz fogások felé vesszük az irányt, hanem a kifinomultabb, ám ugyanolyan változatos fine dining felé. A képzésen egy fantasztikus négyfogásos menüsort készíthetsz el Galgóczi Gáborral, amelyben minden tányér igazi meglepetéseket és újdonságokat tartogat.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • Sáfrányos rizottó Szent Jakab-kagylóval
  • Turbolyás gnocchi parmezán royallal, habbal és morzsával
  • Borjú saltimbocca fokhagymapürével, citrusos cukkínivel
  • Panna cotta uborkagranitével és balzsamos eperrel
0612_Galgczi_Cscsgasztronmia olasz mdra_15-02_veal_saltimbocca_E_01

Időpont: 2017.06.12.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre