Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

CSIRKE A FRANCIA BISZTRÓBAN

Franciaország gasztronómiája remekül tükrözi az ország sokszínű tájait, kultúráját és alapanyagait. Ez az a konyha, amely a csirkéből is meglepő ízeket és izgalmas fogásokat tud alkotni, erőlködés nélkül, csodás összhangot teremtve a tányéron. Dóczi György a francia konyha titkainak ismerőjeként profi útmutatást nyújt minden résztvevőnek, hogyan lehet a csirkéből a legtöbbet kihozni.

csirkeleves, kókusz, kivi

csirkecomb tandoori

csirkemell, garnéla, kakaó

1018_csirke_a_francia_bisztroban

Időpont: 2017.10.18. 

9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre